Varázsszőnyegen a világ körül

Friss topikok

  • Globetrotter2014: Jó kis beszámoló. De látom valahogy a parlamentárium anyaga nem ült le rendesen P) Érdemes lett v... (2013.10.20. 21:03) Még mindig Brüsszelből: EU negyed.
  • Cat_the_cat: Nemrég voltam én is Brüsszelben, jó kis poszt :) A képregényfalakról - ha már a street art a téma ... (2013.10.17. 11:44) Brüsszel és a street art

Hirdetés

Angry Birds everywhere

2013.09.01. 19:17 :: vilagban

Azt hiszem nem én vagyok az egyetlen, aki az unalmas előadásokon addig lövöldözte ezeket a színes kis madarakat, amíg mindenhol össze nem szedtem a három csillagot. Majd, természetesen a saját rekordjaimat szerettem volna megdönteni. Ha ismerősen cseng ez másnak is, akkor azt is gyorsan elmondom, hogy az Angry Birds itt nemcsak marketing fogás, hanem valami, amivel itt MINDENKI játszik. Úgy tűnik az Angry Birds az itteni népbetegség, gyorsabban terjed, mint a pestis, de talán annyira nem halálos.

tumblr_ms5msqO59M1rtjmpio1_500.jpg

Tehát, akkor mit és hogyan képzeljünk: Angry Birds üdítőital, Angry Birds nyalóka, Angry Birds bögre-toll-füzet-matricák, miegyéb ami az iskolába is kell, hogy lehetőleg a többiek is lássák és véletlenül is kikönyörögjék a saját példányukat. Angry Birds fagyasztott színes fánk, Angry Birds mindenféle kiegészítő ...és minden, ameddig a finnek fantáziája terjed. No de a játék határtalanságából kiindulva, azt hiszem, hogy bármit el lehet képzelni Angry Birds designban, függetlenül attól, hogy ehető, iható, felvehető, eldobható vagy ezek mindegyike.

Érdekes, hogy az Angry Birds és a Moomin jól megfér egymás mellett. PR szempontból mindkettő sok pénzt hoz a konyhára, főleg, ha belegondolunk, hogy Tampereben egy egész Moomin múzeum és egy Angry Birds vidámpark is van. Mit kívánhatnánk még ami kicsit más, mint Disneyland de valahogy mégis csodaország felnőtteknek is? Egy biztos: megunhatatlan!

Szólj hozzá!

Címkék: Angry Birds Finnország Helsinki

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsszonyegenavilagkorul.blog.hu/api/trackback/id/tr205488076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása